Nieuwe corona maatregelen

Na de laatste aanpassingen van de corona maatregelen zijn we weer een klein beetje terug bij af. De activiteiten waren weer opgestart, wel onder een aantal hygiĆ«ne maatregelen, maar waar iedereen zich ook keurig aan hield. 

Helaas blijkt het virus moeilijk onder controle te krijgen en moeten we samen proberen dit voor mekaar te krijgen. Daarvoor zullen per direct een aantal maatregelen van kracht zijn:

  • Er mogen maximaal 30 personen (excl. bedienend personeel) per ruimte aanwezig zijn
  • Er wordt alleen gebruik gemaakt van zitplaatsen
  • De bar is na 21:00 uur niet meer toegankelijk voor nieuwe bezoekers. Deelnemers aan sport of andere activiteiten en die na 21:00 uur in ons gebouw aanwezig zijn worden niet als nieuwe bezoekers beschouwd. Zij kunnen tot 22:00 uur de bar bezoeken.
  • De bar is vanaf 22:00 uur gesloten. Het is dus ook niet toegestaan om na 22:00 uur nog drankjes te nuttigen elders in het gebouw.
  • Activiteiten mogen na 22:00 uur wel doorgaan.
  • Het dragen van mondkapjes in de openbare ruimte is een dringend advies, daarin volgen wij de overheid. Het is aan de gebruikers vrij om een mondkapjes plicht in te stellen en zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor beschikbaar stellen en handhaving.
  • Er zijn voor onze eigen medewerkers (bij bardiensten) mondkapjes aanwezig. Daar kan, indien gewenst, door hen gebruik van worden gemaakt.

Mocht u nog vragen hebben over wat het precies voor uw vereniging/groep/instelling betekent, dan kunt u contact met ons opnemen. In overleg kunnen we uw specifieke situatie bekijken en zien wat mogelijk is.

Door het volgen van de maatregelen hopen we op een zo spoedig mogelijke normale openstelling van Terp, zodat wij u weer kunnen ontvangen op het niveau dat u van ons gewend bent. Blijf gezond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *