Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsbrunchconcert muziekvereniging Vlijt en Volharding

14 januari @ 11:30 - 14:30

Kaartverkoop brunchconcert muziekvereniging Vlijt en Volharding

Heumen: Op zondag 14 januari 2024 organiseert muziekvereniging Vlijt en Volharding uit Heumen, voor de tweede keer een nieuwjaars brunchconcert. Een muzikale versnapering waarbij u kunt genieten van muziek die past bij een nieuwjaarsconcert. Het concert staat onder leiding van Marjolijn van der Lee. Ook het opleidingsorkest van muziekvereniging Vlijt en Volharding zal onder haar leiding een deel van het concert op zich nemen.

Wat is een betere combinatie dan elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen, ondertussen genietend van een heerlijke brunch en dat allemaal onder het genot van gezellige goede muziek.

Wij nodigen u van harte uit het nieuwe jaar in te luiden op zondag 14 januari 2024 samen met Vlijt en Volharding. We hebben een uitgebreide brunch voor u klaar staan met koffie en thee, heel vele soorten taart, soep, en belegde broodjes waaronder een broodje kroket. We hebben ook vegetarische opties.

Het muzikale programma staat garant voor gezellige middag met lichte en bekende muziekstukken (er mag ondertussen heen en weer naar het buffet gelopen worden!). De hele vereniging van jong tot oud treedt voor u op. En we hebben een mooie uitsmijter aan het eind. Heb je speciale dieetwensen laat het ons dan weten.

Kaartverkoop (mede i.v.m. de brunch; € 8,50 p.p./€ 5,00 indien jonger dan 10 jaar), is op dinsdag 2 en dinsdag 9 jan van 20.15 uur – 22.00 uur in Terp, daarna sluit de kaartverkoop. Gelieve contant of met de aanwezige QR code af te rekenen. U kunt tot die tijd ook via één van onze leden kaartjes kopen. Aanvang concert 11.30 uur. Houdt het nieuws en onze website www.vlijtenvolharding.com in de gaten.

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
11:30 - 14:30

Organisator

Muziekvereniging Vlijt en Volharding
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Terp Heumen
Dorpstraat 21
Heumen, 6582 AL
+ Google Maps
Telefoon
0243582869
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *