Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heumen presenteert

14 mei 2022 @ 14:00 - 17:00

Het dorp Heumen is de laatste jaren fors gegroeid. Mede door de situatie rond corona hebben veel van de inwoners nog geen kennis kunnen maken met het omvangrijke verenigingsleven in Heumen. Veelal weten deze nieuwe inwoners maar ook mensen die er wat langer wonen, niet wat er zoal te doen is.

Alleen een oproep aan alle verenigingen om de verenigingsgegevens door te geven en actief activiteiten aan te melden op de activiteitenagenda voldoet niet. Vandaar dat een aantal initiatiefnemers het idee heeft opgepakt om iets te organiseren om het verenigingsleven op de kaart te zetten. Zo’n 25 verenigingen hebben op dit initiatief gereageerd waarna definitief is afgesproken om gezamenlijk op 14 mei 2022 het evenement “Heumen Presenteert” te organiseren. Dit om bekendheid, verbinding en betrokkenheid te genereren, waarmee het bestaansrecht van verenigingen wordt gewaarborgd. Oude en nieuwe dorpsgenoten kunnen kennismaken met het verenigingsleven, maar ook met elkaar. Dat laatste is mede de kracht van de verenigingen.

Het is de bedoeling dat de deelnemende verenigingen zich deze middag in en rond Terp (Terp de vereniging van de verenigingen) middels woord, beeld, spel, video, stands en demonstraties presenteren aan de bezoekers. U bent van harte welkom om kennis te komen maken en eventueel met een drankje uw ervaringen te delen. Schrijf deze datum, 14 mei 2022 van 14.00 uur tot 17.00 uur al vast in uw agenda.

 

Gegevens

Datum:
14 mei 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Site:
www.terpheumen.nl/events/

Organisator

Verenigingen Heumen tesamen

Locatie

Terp Heumen
Dorpstraat 21
Heumen, 6582 AL
+ Google Maps
Telefoon
0243582869
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *